En yakın Beykoz Vaillant Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.


WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

HEMEN ARA
0(530) 928 61 67
0(850) 340 00 93

Beykoz Vaillant Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Beykoz Vaillant Kombi Servisi kombilerin bakım ve onarımlarını yapar. Beykoz Vaillant Kombi Servisi kombilere servis hizmeti verir.

Ev ve iş yerlerinde daha çok kullanılan kombiler, günlük ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılarlar. Özellikle kış aylarında hayatın merkezinde olan kombilerin düzenli olarak bakımlar yapılmaktadır. Bu nedenle yetkili servis olarak Vaillant kombilere servis hizmeti veriyoruz.

Kombiler, ısınma için kullanacağı suyun nasıl ısıtıldığı şekline göre tek eşanjörlü ya da çift eşanjörlü olarak ikiye ayrılırlar. Beykoz Vaillant Servisi olarak bu yazıda çift eşanjörlü kombilerin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlatacağız.

Çift eşanjörlü kombiler, Bir akışkandan diğerine ısı transferi edebilmek amacı ile yapılmış bir alet yani ısı değiştirici olarak da tanımlanabilir. Kombilerde çift eşanjörün amacı, kullanacağınız suda bulunan kirecin kapalı devre kalorifer tesisatının geçeceği eşanjörden uzak tutulmasıdır. Kombiler çalışırken, ısınma suyunu ayrı eşanjörde, kullanılacak suyu ayrı bir plakalı eşanjörde ısıtır. Böylece ana ısıtıcı eşanjörü sürekli olarak çalışarak taze şebeke suyunun girmesini engeller ve ana eşanjörün kireçlenme riskini sıfıra indirmiş olur.

Beykoz Vaillant Yetkili Servisi: Çift Eşanjörlü Kombiler Nasıl Çalışır?

Kombiler, kalorifer devresi içerisinde bulunan suyun tesisat içerisinde sürekli döndürülmesi ve pompalar sayesinde devredilmesi sayesinde radyatörlerin ısınması mantığıyla çalışır. Isınma esnasında kullanılacak su çalışma esnasında şebekeden bir kez çekilir ve ardından kombi ve petek sistemleri arasında sürekli devir daim edilir. Çift eşanjörlü kombiler ise suyu kullanılacağı esnada çeker. Böylece kombi içerisinde bulunan 3 yollu vana çekilen duyu içerideki diğer 2 eşanjörde bulunan suyu ısıtmak için kullanır. Bu durum kombi içerisinde kireç oluşumunu da önler.

Beykoz Vaillant Yetkili Servisi olarak, çift eşanjörlü kombileri tek eşanjörlü kombilerden ayıran en önemli fark da budur diyebiliriz. Kombinin en önemli parçası eşanjördür, onun sayesinde ısıtılan su gerekli olan bölümlere ulaştırılır. Kaliteli ve iyi olan kombilerde çift eşanjör bulunmaktadır bu sayede radyatörlere ve kullanım için gönderilen su farklı alanlardan pompalanmış olmaktadır. Tek eşanjörlü kombilerde ise sadece ana eşanjörün içinden sürekli taze şebeke suyunun geçmesi alevle ısıtılması gerektiğinden eşanjörün iç kısmının kireç tabakasıyla kaplanmasına sebep olur. Oluşan kireç tabakası eşanjörde ısı iletilmesini engelleyerek ısınma masraflarınızı arttırmaya hem de cihazın zarar görmesine sebep olur.

Çift eşanjörlü kombilerde ise, sıcak su üretilmesi için 2 adet eşanjör kullanılmaktadır. Bu sayede ana eşanjörün içerisinde sıcak su sürekli devir daim eder. Böylece hem ısınma alanında hem de sıcak su ihtiyacı duyulan alanlarda sürekli bir sıcak su akışı sağlanmaktadır. Beykoz Vaillant servisi olarak kombi tercih ederken çift eşanjörlü tercih etmenizi öneririz. Böylece içeride sürekli sıcak su dönüşünü garantilemiş ve hem enerjiden hem de elektrikten tasarruf etmiş olursunuz.

Beykoz Vaillant Kombi Servisi hizmeti veren Kombi Servisi olarak kombilerle ilgili her türlü sorun ve problemde hizmet vermeye hazırız. Dilediğiniz zaman kombilerle ilgili her konuda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Beykoz Kombi Servisi sektördeki tecrübesi ve bilgisiyle uzun yıllardır lider kombi servis firmalarından birisidir. Beykoz Kombi Servisi olarak, Acarlar Mahallesi
Akbaba Mahallesi
Alibahadır Mahallesi
Anadolu Hisarı Mahallesi
Anadolu Kavağı Mahallesi
Anadolufeneri Mahallesi
Baklacı Mahallesi
Bozhane Mahallesi
Cumhuriyet Mahallesi
Çamlıbahçe Mahallesi
Çengeldere Mahallesi
Çiftlik Mahallesi
Çiğdem Mahallesi
Çubuklu Mahallesi
Dereseki Mahallesi
Elmalı Mahallesi
Fatih Mahallesi
Göksu Mahallesi
Göllü Mahallesi
Görele Mahallesi
Göztepe Mahallesi
Gümüşsuyu Mahallesi
İncirköy Mahallesi
İshaklı Mahallesi
Kanlıca Mahallesi
Kavacık Mahallesi
Kaynarca Mahallesi
Kılıçlı Mahallesi
Mahmutşevketpaşa Mahallesi
Merkez Mahallesi
Ortaçeşme Mahallesi
Öğümce Mahallesi
Örnekköy Mahallesi
Paşabahçe Mahallesi
Paşamandıra Mahallesi
Polonezköy Mahallesi
Poyrazköy Mahallesi
Riva Mahallesi
Rüzgarlıbahçe Mahallesi
Soğuksu Mahallesi
Tokatköy Mahallesi
Yalıköy Mahallesi
Yavuz Selim Mahallesi
Yeni Mahalle Mahallesi
Zerzavatçı Mahallesi için her marka ve modelde kombilere bakım ve onarım hizmeti veriyoruz.


Vaillant Kombi Arıza Kodları

Arıza Kodu F00: Kalorifer Devresi Gidiş Suyu Sıcaklık Sensör Arızası: Vaillant kombi gidiş suyu sıcaklık sensöründe sorun zaman kombi ekranında F00 arıza kodu görülür. Sensör kabloların kopma, kısa devre yada sensör borularında nem olduğu zaman ekranda F00 hata kodu görülür. Arızanın kesin çözümü için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F01: Kalorifer Devresi Dönüş Suyu Sıcaklık Sensör Arızası Kalorifer devresi dönüş suyu sıcaklık sensöründe arıza olduğu zaman Vaillant kombi ekranında F01 arıza kodu görülür. Bu gibi durumlarda sensör arızası, sensör kablolarında kopukluk, kısa devre olabilir. Kesin çözüm için servisi arayın.

Arıza Kodu F10: Kalorifer Gidiş Suyu Sıcaklık Sensöründe Kısa Devre Gidiş suyu sıcaklık sensörü kablolarında kısa devre olduğunu bildiren arıza kodudur. Bu arıza ekranda görüldüğünde kombiyi resetleyin arıza devam ederse servisi arıyın.

Arıza Kodu F11: Kalorife Dönüş Suyu Sıcaklık Sensöründe Sısa Sevre Olabilir Dönüş suyu sıcaklık sensörü kablolarında kısa devre, kopma meydana geldiği zaman Vai,llant kombi ekranında F11 arıza kodu ile size durumu bildirir bildirir. Vaillant kombi resetleme işlemizden sonra arıza devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F20: Aşırı Isnma Arızası Vaillant kombi devirdaim (sirkülasyon) sorunu olduğu zaman ekranda F20 arıza kodu görülür. Bu arıza kodu ekranda görülürse cihazın altında bulunan kalorifer vanalarının ve petek vanalarının açık konumda olduğundan emin olun. Daha sonra x işareti olan düğmeye basılı tutarak resetleme işlemini yapın. Arıza devam ederse Vaillant kombi sirkülasyon, devirdaim pompası arızalanmış yada sıkışmış olabilir. Üç yollu tamir takımı ve step motor arızalı olabilir. Kalorifer petekleri kirden tıkalı olabilir. Kesin çözüm için servisi arayın.

Arıza Kodu F22, F23, F24: Kalorifer Devresi Su Basıncı Sorunu (sistemde su yok veya susuz çalışma) Kalorifer devresindeki su basınç değeri düşük olduğu zaman Vaillant kombi F22, 23, 24 arıza kodları görülür. Kalorifer devresindeki su basınç değeri düşükse eğer kombinin sağ altında bulunan su dolum musluğunu açarak su basıncını 1,5 bar seviyesine gelene kadar su basın. Arıza devam ederse basınç sensöründe, sirkülasyon pompasında arıza olabilir. Servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F25: Atık Gaz Sıcaklığı Yüksek Bu arıza kodu görülürse baca ek yerlerini kontrol edin arıza devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F26: Elektrik Şebekesi Düşük Voltaj Sorunu Elektrik şebekesindeki voltaj akımı düşük olduğu zaman Vaillant kombi ekranıonda F26 arıza kodu görülür. Şebeke voltajı dşük olabilir regletör takılması gerekir. Şebeke akımı düşük değilse anakart arızalanmış olabilir. Sorunun giderilmesi için servisiaramalısınız.

Arıza Kodu F27: Yalancı Alev Kombide sahte alev yandığını belirtir. Sırasıyla iyonizasyon elektrodunda, gaz valfinde yada elektronik anakart arızalanmış olabilir. Çözüm için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F28: Başarısız Ateşleme Arızası Vaillant kombi başarılı alev oluşumu yapamadığı zaman kombi ekranında F28 arıza kodu görülür. Öncelikle daire yada ofis gaz girişlerini kontrol edin ve vanaların açık olduğundan emin olun. Vanalar açık konumunda olduktan sonra resetleme işlemini yapın. Arızada yine düzelme olmaz ise Vaillant kombinin sırasıyla anakart, gaz valfi, iyonizasyon ateşleme elektrodu arızalı olabilir. Arızanın giderilmesi için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F29: İyonizasyon Arızası Ateşleme işlemi sonrası alev oluşumu gerçekleşmediği zaman F29 arıza kodu ekranda görülür. Bu arıza kodu F28 ile aynı anlama gelmektedir. 3 resetleme işleminden sonra sorun düzelmiyorsa mutlaka servisi aramalı ve yardım almalısınız. Vaillant kombi gaz vailfi iyonizasyon çubukları veya elektronik anakart arızalanmış olabilir

Arıza Kodu F32: Hava Basınç Arızası Vaillant kombi ekranında F32 arıza kodu görüldüğü zaman kombi çalışmaz. Resetleme işleminden sonra arızanın devam etmesi halinde kesin çözüm için servisi aramalısınız. Fan motoru arızalı, soketleri kopmuş olabilir, elektronik anakart arızalı olabilir, prosestat, hava akış anahtarı arızalı olabilir.

Arıza Kodu F49: Düşük Voltaj Arızası F49 arıza kodu düşük yada yüksek gelen elektrik voltaj sebebi ile Vaillant kombi ekranında görülür. Öncelikle bu arıza kodunun kesin çözümü kombi reglatörü taktırmaktır. Biraz bekleyin sorun devam ederse servisi arayın. Elektronik anakart voltaj sebebi ile arızalanmış olabilir.

Arıza Kodu F61: Gaz Valfi Kumanda Hatası Gaz valfi elektrik kablolarında sorun olabilir, gaz valfi veya elektronik anakart arızalı olabilir. Resetleme sonrasında arıza devam ederse F61 arıza kodunun kesin çözümü için kombi servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F62: Gaz Valfi kapanmasında Rötar Gaz valfi kapanması gereken süreden geç kapandığını belirten arıza, hata kodu. Bu arıza sonucunda gaz valfi arızalı olabilir, elektronik kartta sorun olabilir. Servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F63: EEPROM Hatası Elektronik kart sorunu olarak bilgilendiren arıza, hata kodu. Restleme sonrası arıxa devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F64: Elektronik Ntc Arızası Kalorifer devresi gidiş ya da dönüş suyu ntc hatası olduğunu belirten arıza kodu. Resetleme sonrası arıza devam ederse servisi aramalısınız. Sensör arızası yada sensör kablolarında kopma meydana gelmiş olabilir.

Arıza Kodu F65: Elektronik Anakartta Aşırı Isınma Hatası Aşırı yüklenmeden sebep anakartta ısınma olduğu anlamına gelen arıza kodu. Biraz bekleyin kombiyi resetleyin arıza devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F67: Elektronik Alev Sorunu Beklenmeyen alev sinyali alındığı anlamıda gelir. Elektronik anakartta sorun olabilir. Vaillant Servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F68: Dengesiz Alev Sinyali Bu arıza kodunda gaz valfinde, iyonizasyon elektrodunda, elektronik kartta sorun olabilir. Yoğuşma suyu gideri tıkalı olabilir. Kesin çözüm için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F70: Geçersiz Cihaz Kodu Elektronik kart ile ekran kartı değişimi yapıldı ise cihaz yeniden kodlanmalı. Yanlış kodlama yapılmış olabilir. Arızanın tespiti ve çözümü için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F71: Kalorifer Gidiş Suyu Sıcaklık Sensörü Arızası Kalorife devresi gidiş suyu sıcaklık sensörünün sabit bir değer bildirdiğini belirten arıza kodu. F71 arıza kodu görüldüğü zaman gidiş suyu sıcaklık sensörü arızalı olabilir, kablolarda kopma olabilir yada gidiş suyu borusuna doğru şekilde dayanmıyor olabilir. Servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F73: Kalorifer Hattı Düşük Su Basıncı Su basınç seviyesi 1,5 bar olmalı. Su basıncı 1,5 bar seviyesinde iken arıza devam ederse servisi aramalısınız. Basınç sensöründe arıza meydana gelmiş olabilir.

Arıza Kodu F74: Kalorifer Devresi Su Basıncı Yüksek Su basınç seviyesi 2 bar seviyesini geçerse bu arıza kodu ekranda görülür. Kalorifer su basıncını 1,5 bar seviyesine getirin.

Arıza Kodu F75: Pompa, Devirdaim, Sirkilasyon Sorunu Kalorifer su basınç seviyesi düşük ise su basma işlemi uygulayın. Arıza devam ederse pompa arızalanmış yada sıkışmış olabilir. Kalorifer tesisatı hava yapmış olabilir. Kalorifer vanalarının kontrol edin açık konumunda olacak şekilde ayarlayın kombiyi resetledikten sonra arıza devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F77: Yoğuşma Suyu Pompa Arızası Atık gaz klapesi geri bildirimi olamadığında yada yoğuşma suyu pompası bozuk olabileceğini belirten arıza kodu. F77 arıza kodu Vaillant kombi ekranında görülünce müdahalede bulunmadan servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F78: Harici reglerde sıcak su çıkış sensörü kesintisi Kullanım suyu sensörünün köprülenmediğini belirten arıza kodu. Teknik olarak cihaza müdahalede bulunmadan servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F83: Gidiş yada dönüş suyu sıcaklık sensörü sıcaklık değişimi sorunu Kalorifer tesisat vanalarını, kombi alt vanalarını kontrol edin açık konumuna. Resetleme sonrası arıza devam ederse servisi arayın.

Arıza Kodu F84: Kalorifer Gidiş Dönüş suyu sıcaklık sensörü sıcaklık farkı Kalorifer devresi gidiş, dönüş suyu sıcaklık sensörünün farklı değerler bildirdiği anlamına gelen arıza kodu. Sensörler birbirine karışmış ya da doğru şekilde monte edilmemiş olabilir. Tespit ve çözüm için servisi aramalısınız.

Arıza Kodu F85 Gidiş ya da dönüş suyu sıcaklık sensörü yanlış monte edildi. Kalorifer gidiş ya da dönüş suyu sıcaklık sensörünün aynı boruya ya da yanlış boruya monte edildiğini belirtir. Kesin çözüm için servisi aramalısınız.

Beykoz Kombi Servisi Hizmet Noktaları

•Acarlar Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Akbaba Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Alibahadır Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Anadolu Hisarı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Anadolu Kavağı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Anadolufeneri Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Baklacı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Bozhane Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Çamlıbahçe Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Çengeldere Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Çiftlik Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Çiğdem Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Çubuklu Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Cumhuriyet Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Dereseki Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Elmalı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Fatih Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Göksu Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Göllü Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Görele Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Göztepe Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Gümüşsuyu Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•İncirköy Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•İshaklı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Kanlıca Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Kavacık Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Kaynarca Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Kılıçlı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Mahmutşevketpaşa Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Merkez Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Örnekköy Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Ortaçeşme Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Öyümce Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Paşabahçe Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Paşamandıra Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Polonez Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Poyraz Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Riva Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Rüzgarlıbahçe Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Soğuksu Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Tokatköy Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Yalıköy Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Yavuz Selim Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Yeni Mahalle Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi
•Zerzavatçı Mahallesi Vaillant Kombi Yetkili Servisi