En yakın Bayrampaşa Ferroli Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.

WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

HEMEN ARA
0(530) 928 61 67
0(212) 609 30 02

Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Kombiler evlerin ısınmasını sağlayan icatlardır. Bakımı ve onarımı düzenli yapıldığında verimleri yükselir. Fakat kombi bakımı yapılmazsa eğer, randımanı düşecek ve ısıtmada sorunlar meydana gelecektir. Bayrampaşa Ferroli Kombi Yetkili Servisi kombilerin bakımını düzenli olarak yapabilen bir servistir.

Kombilerin bakımını yaptırmadan önce bilinmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu noktalar bilindiğinde, kombi kullanımı, bakımı ve avantajları da olumlu yönde artmaktadır. Bakımı yapılan kombiler, bakımı yapılmayan kombilere oranla çok daha fazla ısı tasarrufu sağlamaktadır. Yılda en az 2 defa kombi bakımı mutlaka Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi tarafından yapılmalıdır. Kış başında ve kış sonunda Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi tarafından yapılan kombi bakımları, bütün kış boyunca enerjiden tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Bayrampaşa Ferroli Kombi Yetkili Servisi: Kombi Açık Havada Konumlandırılmamalı

Kombinin konumlandırıldığı alan hem güvenliğiniz hem de evin ısınmasını sağlamak için oldukça önemlidir. Örneğin; kombilerin kolay alev alabilecek malzemelerin depolandığı yerlere, yatak odalarına, apartman merdiven boşluklarına ya da koridorlarına konumlandırılmaması gerekir. Bu gibi alanlara ek olarak, kombiler açık balkonlarda da konumlandırılamazlar. Fakat koruyucu kabin içerisine konumlandırmak şartıyla kombinize açık balkonda yer verebilirsiniz.

Kombilerin açık balkona yerleştirilmeme nedenleri hava koşullarından çabuk etkilenebilmeleridir. Koruyucu kabinsiz monte edilen kombiler; yağmur, soğuk gibi koşullar nedeniyle bozulabilir, evinizi ısıtmayabilir ya da daha önemlisi güvenliğinizi tehdit edebilir.

Bayrampaşa Ferroli Kombi Yetkili Servisi: Kombi Temizliğini Düzenli Olarak Yaptırmalısınız

Nasıl ki evinizi, küçük ev aletlerinizi, beyaz eşyanızı düzenli aralıklarla temizliyorsanız kombinizin de temizlenmesi gerekli. Kombi temizliği ya da kombi bakımı hem az enerji tüketerek ısınmanızı hem de güvenliğinizi sağlayan bir etken. Peki, her kış öncesi yaptırmanız gereken kombi bakımında takip edilmesi gereken adımlar nelerdir?

Kombi açıldığında peteklerinizin ne derecede ısındığı, suyun ne kadar sıcak aktığı kontrol edilir. Eğer kombiden değil, peteklerden kaynaklı (radyatörlerde hava olması, radyatörlerin çamurlanması gibi) bir sorun varsa radyatör temizliğinin de yapılması gerekir.

• Kombinin su sızdırıp sızdırmadığı kontrol edilir. • Kombinin içi açılıp tozları temizlenir. • Kombinin elektrik bağlantı noktaları kontrol edilir; kombinin çalışmasını aksatacak bir durum varsa giderilir. • Kombinin bacaları temizlenir. • Kombinin su basıncı kontrol ediliyor. Bar ayarı olarak da bilinen bu ayar, olması gereken dışında bir değere sahipse, ideal dereceye getirilir.

Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi: Kombi Basıncını Belirli Aralıklarla Kontrol Etmelisiniz

Bayrampaşa Ferroli Kombilerde su basıncını belirten gösterge analog ya da dijital olabilir. Kombilerde su basıncı “bar” olarak belirtilir. Kombilerin ideal basıncı 1,5 ila 2 bar arasındadır. Basıncın düşük olması kombinizin sıcak su oluşturmayarak hem evinizin ısınmamasına hem de musluklarınızdan sıcak su akmamasına neden olur. Yüksek su basıncı ise güvenliğinizi tehlikeye atabilir.

Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi: Kombiyi Kapatmak Yerine Düşük Isıda Kullanmalısınız

Soğuk havalarda yüksek derecede yanan kombiler fazla enerji tüketimi ile doğalgaz faturanızın yüksek gelmesine neden olurlar. Bu sebeple evde yokken kombinizi kapatmak ve eve geldiğinizde kombiyi yeniden açmak isteyebilirsiniz. Fakat bu enerji tüketiminizi daha çok artıracak bir durumdur. Bayrampaşa Ferroli Kombi Servisi, kombiyi gün içinde kapatmanızı önermemektedir.

Gündüz saatlerinde kombiyi kapadığınızda evin içerisindeki ısı zamanla kaybolur ve kombiyi yeniden açtığınızda daha fazla sıcaklık elde etmek için kombinizi yüksek ayarda açarsınız. Bu, kombinin daha çok enerji tüketmesine neden olur. Bunun yerine kombiyi gündüz saatlerinde en düşük sıcaklıkla çalıştırıp eve geldiğinizde sıcaklık ayarını yükselterek daha ekonomik bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede hem kombiniz fazla enerji tüketmez hem de eviniz her daim sıcak olur.

Yenidoğan, Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Terazidere, Yıldırım ve Muratpaşa mahalleleri için her marka ve modelde kombilere bakım ve onarım hizmeti veriyoruz.

Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.


Ferroli Kombi Arıza Kodları

Ferroli Kombi A01 Arıza Kodu: Kombide ateşleme gerçekleşmediğinden alev oluşmaz ve arıza kodu gösterilir.Servisimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Ferroli Kombi A02 Arıza Kodu: Kombi ateşleme ve alevlenme düzeninin kötü olduğunu gösterden arıza kodudur.Birkaç sebebi olabilir, servisimiz ile irtibata geçiniz.

Ferroli Kombi A03 Arıza Kodu: Kombinizin eşanjör koruma sisteminden kaynaklanan arıza kodudur.Servisimiz ile irtibata geçilmelidir.

Ferroli Kombi F04 hata kodu : Kombinizin baca termostatı arızalı olduğunda ortaya çıkan arıza kodudur.Değişimi için servisimize başvurunuz.

Ferroli Kombi F05 hata kodu: Kombi prosestatı arızalandığında ortaya çıkan arıza kodudur.Servisimiz ile irtibata geçiniz.

Ferroli Kombi A06 hata kodu: Cihazınızın 4 dakikada 5 defa alev eksikliği oluşması sonucu ortaya çıkan arıza kodudur.

Ferroli Kombi F08 hata kodu: Eşanjör aşırı ısınması sonucu kombi gösterge panelinde çıkan arıza kodudur.Servisimizin müdahalesi gerekmektedir.

Ferroli Kombi F10 hata kodu: Kombi NTC kalorifer sensörü bozuk olmasından kaynaklanan arıza kodudur.Servisimiz değişimi ve tedariğini sağlamaktadır.

Ferroli Kombi F11 hata kodu: Kombi NTC su sensörü bozuk olmasından kaynaklanan arıza kodudur.Servisimiz değişimi ve tedariğini sağlamaktadır.

Ferroli Kombi F14 hata kodu: Cihaz NTC emniyet sensörü bozukolmasından kaynaklanan arıza kodudur.Servisimiz değişimi ve tedariğini sağlamaktadır.

Ferroli Kombi F34 hata kodu: Besleme gerilim arızasından kaynaklanan arıza kodudur.Servisimizin müdahalesi gerekmektedir.

Ferroli Kombi F35 hata kodu: Kombi Frekans arızası sonucu ortaya çıkan arıza kodudur.

Ferroli Kombi F37 hata kodu: Kombi veya Tesisat basıncı yetersiz olduğunda ortaya çıkan arıza kodudur.

Ferroli Kombi F39 hata kodu: Kombi Harici NTC sensörü bozuk olmasından kaynaklanan arıza kodudur.Servisimiz değişimini gerçekleştirmektedir.

Ferroli Kombi F40 hata kodu: Kombi Tesisat basıncı yüksek olduğunu gösteren arıza kodudur.Detaylı bilgi için servisimize başvurunuz.

Ferroli Kombi A41 hata kodu: Kombi Sensör koruması bağlı olmadığında orya çıkan arıza kodudur.Kontrol edilmelidir veya bilgi için servisimizi arayabilirsiniz.

Ferroli Kombi F42 hata kodu: İkili sensör okuma farkı nedeniyle koruma sonucu ortaya çıkan arıza kodudur.

Ferroli Kombi F43 hata kodu: Eşanjör koruması sonucu ortaya çıkan arıza kodudur.Detaylı bilgi için servisimiz ile irtibata geçiniz.

Ferroli Kombi F47 hata kodu: Kombi basınç sensörü koruması bağlı değil olduğunda ortaya çıkan arıza kodudur.

Ferroli Kombi F50 hata kodu: Moduleg bağlı değil olduğunda ortaya çıkan arıza kodudur

.

Bayrampaşa Kombi Servisi Hizmet Noktaları

• Altıntepsi Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Cevatpaşa Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• İsmet Paşa Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Kartaltepe Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Kocatepe Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Muratpaşa Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Orta Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Terazidere Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servis
• Vatan Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Yenidoğan Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi
• Yıldırım Mahallesi Ferroli Kombi Yetkili Servisi