En yakın Etiler Ariston Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.

WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

HEMEN ARA
0(530) 928 61 67

Etiler Ariston Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Etiler Ariston Kombi Servisi bütün kombi modellerinin onarımını gerçekleştirir. Kombiler ısınmak için kullanılan cihazlardır. Hem ısınma hem de sıcak su ihtiyacını aynı anda karşılarlar. Bu nedenle diğer cihazlardan daha avantajlıdırlar. Birçok cihaz sadece sıcak su ya da sadece ısıma ihtiyacını karşılamaktadır. Bu nedenle kombiler insan hayatında hızlıca yer kazanmıştır. Etiler Ariston Kombi Servisi kombiler ile ilgili bilinmesi gereken her şeyi kullanıcıları ile paylaşmaktadır.

Etiler Ariston Kombi Her Yerde Kullanılabilir Mi?

Etiler Arsiton Servisi, doğalgaz tesisatı olan her yerde cihaz kurulumu gerçekleşebilir. Eğer ikamet edilen yerde doğalgaz tesisatı yok ise öncelikle tesisat kurulumu gerçekleşmeli. İkamet edilen yerde doğalgaz var fakat ısıtma olarak merkezi sistem kullanılıyorsa kombi ısıtmasının merkezi mi yoksa ayrı ayrı mı kurulması gerektiği kararlaştırılmalıdır. Etiler Ariston Kombi Servisi hangi sistemin kullanılacağına karar verildiyse o sistemin kurulumu gerçekleştirir.

Ariston Kombi Servisi Kurulumu Gerçekleştikten Sonra Ne Yapmak Gerekir?

Etiler Ariston Kombi Servisi tarafından kombinin kurulumu gerçekleştikten sonra bağlı olunan şehrin abonmanlık kurallarına uygun olarak abonelik işlemleri başlatılır. Şehrin gaz şirketinin onayladığı ve yetkilendirdiği bayilerden birine Ariston kombi servisinin verdiği proje ve etüt çalışması ile başvurmak gerekmektedir. Abonelik işlemleri sırasında genellikle herhangi bir güvence bedeli, katkı payı gibi ek ücretler olmaz. Gaz firması tarafından proje onaylandıktan sonra gaz açtırma için kullanıcı randevu alır. Gaz dağıtımını sağlayan şirket tarafından gaz açma işlemi gerçekleştikten sonra Ariston kombi kombi kullanılmaya başlar.

Ariston Kombi İle Birlikte Oda Termostatı Da Kullanılmalı Mı?

Kombi kullanırken tasarruf etmek isteyen herkese oda termostatı kullanımı önerilmektedir. Oda termostatı sayesinde kombi oda ısı derecesine göre çalışmasını durdurur. Böylece ısınma için fazla enerji tüketmemiş olur. Kombi kullanılan her dairede oda termostatı kullanımı oldukça avantajlıdır.

Etiler Ariston Kombi Servisi Çift Eşanjörlü Mü Yoksa Tek Eşanjörlü Kombi Mi Önermektedir?

Tek eşanjörlü kombilerde 3 yollu vana olarak adlandırılan ekipmanlar olmaz. Bu nedenle kombilerin arıza çıkarma ihtimali de oldukça düşüktür. Eşanjör direk olarak alevle ısıtıldığından verim yükselmektedir. Bunun yanı sıra tek eşanjörlü cihazlarda pompa sıcak su alınması sırasında durduğu için pompa ömrü de bu şekilde daha uzun hale gelmektedir. Doruk Kombi Servisi olarak bu açıdan sizlere genel anlamda tek eşanjörlü cihazları önermekteyiz. Çift eşanjörlü kombilere tek eşanjörlü kombilere göre daha kullanışı düşük cihazlardır.

Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.