En yakın Mecidiyeköy Baxi Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.

WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi kombi cihazları için ideal bakımı sağlar. Kombiler, sıcak su ve ısınma ihtiyaçlarını karşılayan ve hem doğal haz hem elektrik hem de su ile çalışan bir cihazdır. Malzeme olarak, alüminyum, plastik, bakır, saç ve çelikten yapılır. Duvara monte edilen bir cihazdır. Sessiz çalışır. Fazla yer kaplamaz. Ebatları bakımından çok büyük değildir. Kolay taşınabilir ve dekoratif cihazlardır. Hiçbir cihaza bağlı olmadan çalışır. Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi ile kombiler kullanıcılara konfor ve rahatlık yaşatırlar.

Kombiler şekil olarak şofbene benzer. Çalışma prensibi olarak da kısmen şofben ile benzer prensipte bir çalışma şekli gösterir. Sıcak su ile çalışma gerçekleştiren tüm sistemler aynıdır ya da benzerlikler gösterirler. Kombi ve diğer cihazların çalışma prensiplerindeki benzerlik de bu yüzdendir. Bu çalışma prensibi; borulardan gelen suyun eşanjör aracılığı ile ısıtılması ilkesi üzerinde çalışma sergilemektedir.

Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi: Kombiler Güvenli Midir?

Kombi cihazlarının üretimi esnasında herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmaması için önlemler alınarak üretilmiştir. Özellikle bacalı kombilerde, baca çekmesi, gazın geri gelmesi, aşırı ısınma, alevin sönmesi, donma ya da gaz kaçağı gibi olası muhtemel sorunlar için üretim esnasında önlemler alınmıştır. Yani TSE standartlarının önerdiği yapılmasını zorunlu tuttuğu her tür önlem alındığı için güvenilirdir diyebiliriz.

Kombiler farklı özelliklerde ve yapılardadır. Kombi seçerken kombilerin hangilerinin ev kullanımına daha uygun olduğu araştırılmalıdır. Fakat ilk kural kombi seçerken bina özelliklerine dikkat etmektir. Kombi takılacak evin olacağı binada baca çıkışı var ise bacalı kombi çeşidi tercih edilebilir. Eğer baca çıkışı yok ise hermetik kombi kullanımı daha uygundur. Evin büyüklüğü ile ilgili olarak da kombinin kapasitesi, yoğuşmalı ya da yoğuşmasız oluşu belirlenebilir. Bu konu da Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi ile iletişim kurularak yardım alınabilir. Kombilerin kullanım alanlarına uygunluğu da güvenli kullanımını etkileyen bir faktördür.

Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi: Yoğuşmalı Kombilerin Özellikleri Nelerdir?

Yoğuşmalı kombiler genellikle, metrekare olarak 120 ve üzerindeki yaşam alanlarında kullanılması gereken cihazlardır. Yoğuşmalı kombiler, daha az yakıt tüketimini sağlarlar. Çalışma şekli olarak duman gazı içindeki su buharını yoğuşturarak bu çıkan su buharını kendi enerjisine ekleyerek çalışmaktadır. Bu çalışma şekliyle baca gazı sıcaklığı da düşer. Bu düşüş ile ek bir verim artışı ile enerji kazanılmasına yardımcı olur.

İster bacalı, ister hermetik, ister ise yoğuşmalı kombi olsun bütün kombilerin belli aralıklarda bakımları yapılmalıdır. Kombiler yılda en az 1 kez bakımdan geçmelidir. Bakımları yapılmayan kombiler, enerji kaybını arttırırlar. Bu da maliyeti arttırır. Bakımları yapılan kombiler ise hem ısı hem enerji hem de maliyet açısından tasarruf sağlamaktadır. Doruk Kombi Servisi olarak Mecidiyeköy Baxi Kombi Servisi hizmeti de vererek kombilerin bakım ve onarımlarını gerçekleştirmekteyiz.

Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.