En yakın Kağıthane Lambert Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.
HİZMETLERİMİZ
Kağıthane Lambert Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri
Kağıthane Lambert Kombi Servisi olarak kombilerin bakımlarını ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Kağıthane Lambert Kombi Servisi kombilere servis hizmeti verir.
Kombi cihazları sürekli olarak bakım ve onarım gerektiren cihazlardır. Yılda en az bir defa bu cihazların bakımlarını yaptırmak gerekmektedir. Kağıthane Lambert Kombi Servisi olarak yıllık cihaz bakımlarını yapmaktayız.
Kombiler her ne kadar her eve ve ortama uygun cihazlar olsalar da bazı konularda dikkat edilmesi gerekmektedir. Kombi satın alırken özellikle bazı konularda çok dikkatli olmak gerekmektedir. Kağıthane Lambert Yetkili Servisi olarak kombi alırken zararlı çıkmamak için bazı tavsiyelerde bulunacağız.
Kağıthane Lambert Kombi Servisi: Kombi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?Kombi alınırken mutlaka marka ve fiyat araştırması yapılarak en uygun olan marka ve fiyat tercih edilmelidir. Fakat ilk olarak kombinin kurulumun yapılacağı alanın hacmi ve ısı yalıtımı yönünden uygunluğuna bakılmalı ve ona göre pazar araştırmasına başlanmalıdır. Dikkat edilmesi gereken diğer unsurlar ise, kombinin takılacağı alanın hacmi, havalandırma durumu, baca durumu ve ısı kaybı unsurlarıdır.
Kağıthane Lambert Yetkili Servisi: Kombilerin Takılacağı Alanın HacmiHermetik kombi veya bacalı kombi açık yanma hücreli cihazlardır. Kombi cihazı yanma işlemini ortam havasını kullanarak yerine getirirler. Bunun için bu tip cihazların montajının yapılacağı alanın minimum 10 m³ hacminde olması gerekmektedir.
Kağıthane Lambert Kombi Servisi: Havalandırma DurumuÖzellikle kurulacak kombi cihazları hermetik ve bacalı ise kurulmadan önce mutlaka bulundukları yerin havalandırmasının yeterli olup olmadığına bakılmalıdır. Bunu nedeni bu cihazların bulundukları ortamların havasını kullanmalarıdır. Cihazın kurulacağı alan alan uygun kesite sahip bir dış mekan dan menfez yardımıyla sürekli olarak havalandırılmalıdır. Menfez kesitleri cihaz kapasitesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Hermetik kombilerde yanma için gerekli olan temiz havayı sağlayacak bir baca kiti bulunmaktadır. Bu kit sayesinde dış atmosferden dış baca yardımıyla alınır ve fan yardımıyla iç baca kullanılarak gaz yine dış atmosfere bırakılır. Bacalı kombilerde ise eğer kapalı bir alana montaj yapılacaksa temiz hava gereksinimi için 32 ve 65cm² kesitlerinde birer adet menfez bulundurulmalıdır.
Kağıthane Lambert Kombi Servisi: Baca DurumuEğer seçilecek kombi bacalı ise kurulacağı alanda atık gazın dışarı atılması için uygun kesite sahip müstakil veya şönt tip bir baca bulunması gerekmektedir. Atık gaz bağlantı borusu uygunluğu kontrol edildikten sonra sızdırmazlığını sağlayarak bacaya montajı yapılmalıdır. Hermetik kombiler için atık gazın dış atmosfere atılması için özel bir baca bağlantısına gerek yoktur. Hermetik kombilerde atık gaz bağlantı kiti uygun konumda ve ölçüde monte edilmelidir.
Kağıthane Lambert Yetkili Servisi: Isı KaybıKombilerin montajının yapılacağı konutun ısı kaybı, içinde bulunduğu bölgenin iklim koşulları ve binanın ısı yalıtımı dikkate alınarak hesaplanmalıdır. Ülkemizde kullanılan kombiler genellikle 20,000 kcal/h ve 24,000 kcal/h kapasitelerinde üretilirler. Konut için hesaplanan ısı ihtiyacı dikkate alınarak uygun kapasiteli cihaz belirlenmelidir.
Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.
Lambert Kombi Arıza Kodları
E01 Arıza Kodu: Ateşleme Sorunu Lambert kombide ateşleme olmadığını belirten arıza kodu. Bu arızada cihaz ateşleme yapmaz. E01 arıza koduyla karşılaştığınızda sırasıyla gaz girişlerini kontrol etmelisiniz. Kombiye gaz geldiğinden emin olun. Resetleme işlemini 3 defa yapın. 3 resetleme sonrasında da arıza devam ederse sırasıyla anakart, iyonizasyon ateşleme elektronunda veya gaz valfinde arıza olabilir. Arızanın kesin çözümü için servis aramalısınız.
E02 Arıza Kodu: Aşırı ısınma arızası Kombi tesisatında bulunan suyun sıcaklığının 100 °C nin üzerine çıktığı anlamına gelir. Bu arıza durumlarında limit termostat devreye girerek cihazı bloke eder. Bu arızanın sebebi kalorifer tesisatındaki vanaların kapalı olmasından, filtrenin tıkalı olmasından yada devir daim pompasının arızalanmasından meydana gelebilir. Resetleme sonrasında düzelme olmazsa servisi aramalısınız.
E03 Arıza Kodu: Hava Akış Arızası Lambert kombi ekranında E03 arıza kodu görüldüğünde kombinin hava basınç sorunu var demektir. Bu arıza kodunda prosestat, fan motoru veya elektronik anakart arızalı olabilir. Kombi atık gaz bacaları yerinden çıkmış olabilir. Kombi bacası gereğinden uzun olabilir. Servis bu sorunu çözmede yardımcı olacaktır.
E05 Arıza Kodu: Kalorifer Devresi Sensör Arızası Kalorifer devresi sensör arızası olduğu zaman E05 arızası Baymak Lambert kombi ekranında görülür. Sensör arızalanmış veya kablolarda kopmalar olabilir. Arızanın giderilmesi için servisi aramalısınız.
E06 Arıza Kodu: Kullanım Sensör Arızası Baymak Lambert kombi kullanım suyu sıcaklık sensör arızasında ekranda E06 arıza kodu görülür. Sensörde arızalanma olduğu zaman kombi sıcak su ihtiyacını karşılayamaz. Sıcak su sensöründe sorun veya kablolarda kopma olabilir. Sensör değişimi için servisi arayın.
E10 Arıza Kodu: Kalorifer Devresi Düşük Su Basıncı Kombideki kalorifer devresi su basınç değerinin 1 bar seviyesinin altında olduğunda ekranda E10 hata kodu görülür. Kombi su basıncını 1,5 bar seviyesine çıkartırsanız arıza çözülür. Sorun devam ederse su basınç sensörü arızalı olabilir. Servisi aramalısınız.
E35 Arıza Kodu: İyonizasyon Arızası Baymak Lambert kombi alevi algılayamadığı zaman E08, E82 arıza kodu görülür. Resetleme sonrasında sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Sorun devam ettiğinde resetleme işlemi birkaç kez tekrarlanmalıdır. Arıza devam ederse iyonizasyon elektronunda, gaz armatöründe veya elektronik kartta problem olabilir. Arızanın çözümü için servisi aramalısınız.
E09 Arıza Kodu: Gaz valfi besleme hatası Bu arıza kodu ekranda görüldüğünde kombiyi resetleyin. Reset uygulamasından sonra E09 arıza kodu devam ederse gaz valfinde veya elektronik anakartta sorun olabilir. Arıza tespiti ve onarımı için servisi aramalısınız.
E25, E26 Arıza Kodu: Pompa Blokaj Sorunu Lambert kombi E26, E25 arıza kodları ekranda görülürse kombi pompa sorunu var. Kombiyi resetleyin. Arıza devam ederse servis yardımı alın. Devir daim pompası üç yollu motor ya da anakart arızalı olabilir.
E96 Arıza Kodu: Düşük Elektrik Voltaj Arızası Bu arıza kodunda bir süre bekleyin. Voltajlarda düşmeler olduğu için ekranda bu hata kodu yer alır ve voltajlar düzelirse eğer sorun da düzelebilir. Arızanın kesin çözümü içim kombi regletörü taktırmanızı tavsiye ediyoruz.
Kağıthane Kombi Servisi Hizmet Noktaları
•Çağlayan Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi•Çeliktepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Emniyet Evleri Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Gültepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Gürsel Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Hamidiye Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Harmantepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Hürriyet Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Merkez Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Nurtepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Ortabayır Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Seyrantepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Sultan Selim Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Şirintepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Talatpaşa Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Telsizler Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Yahya Kemal Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Yeşilce Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi