En yakın Küçükçekmece Lambert Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.

WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

HEMEN ARA
0(530) 928 61 67
0(212) 609 30 02

Küçükçekmece Lambert Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Küçükçekmece Lambert Kombi Servisi kombilerin bakım ve onarımlarını yapar. Küçükçekmece Lambert Kombi Servisi kombilere servis hizmeti verir.

Ev ve iş yerlerinde daha çok kullanılan kombiler, günlük ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılarlar. Özellikle kış aylarında hayatın merkezinde olan kombilerin düzenli olarak bakımlar yapılmaktadır. Bu nedenle yetkili servis olarak Lambert kombilere servis hizmeti veriyoruz.

Kombiler, ısınma için kullanacağı suyun nasıl ısıtıldığı şekline göre tek eşanjörlü ya da çift eşanjörlü olarak ikiye ayrılırlar. Küçükçekmece Lambert Servisi olarak bu yazıda çift eşanjörlü kombilerin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlatacağız.

Çift eşanjörlü kombiler, Bir akışkandan diğerine ısı transferi edebilmek amacıyla yapılmış bir alet yani ısı değiştirici olarak da tanımlanabilir. Kombilerde çift eşanjörün amacı, kullanacağınız suda bulunan kirecin kapalı devre kalorifer tesisatının geçeceği eşanjörden uzak tutulmasıdır. Kombiler çalışırken, ısınma suyunu ayrı eşanjörde, kullanılacak suyu ayrı bir plakalı eşanjörde ısıtır. Böylece ana ısıtıcı eşanjörü sürekli olarak çalışarak taze şebeke suyunun girmesini engeller ve ana eşanjörün kireçlenme riskini sıfıra indirmiş olur.

Küçükçekmece Lambert Yetkili Servisi: Çift Eşanjörlü Kombiler Nasıl Çalışır?

Kombiler, kalorifer devresi içerisinde bulunan suyun tesisat içerisinde sürekli döndürülmesi ve pompalar sayesinde devredilmesi sayesinde radyatörlerin ısınması mantığıyla çalışır. Isınma esnasında kullanılacak su çalışma esnasında şebekeden bir kez çekilir ve ardından kombi ve petek sistemleri arasında sürekli devir daim edilir. Çift eşanjörlü kombiler ise suyu kullanılacağı esnada çeker. Böylece kombi içerisinde bulunan 3 yollu vana çekilen duyu içerideki diğer 2 eşanjörde bulunan suyu ısıtmak için kullanır. Bu durum kombi içerisinde kireç oluşumunu da önler.

Küçükçekmece Lambert Yetkili Servisi olarak, çift eşanjörlü kombileri tek eşanjörlü kombilerden ayıran en önemli fark da budur diyebiliriz. Kombinin en önemli parçası eşanjördür, onun sayesinde ısıtılan su gerekli olan bölümlere ulaştırılır. Kaliteli ve iyi olan kombilerde çift eşanjör bulunmaktadır bu sayede radyatörlere ve kullanım için gönderilen su farklı alanlardan pompalanmış olmaktadır. Tek eşanjörlü kombilerde ise sadece ana eşanjörün içinden sürekli taze şebeke suyunun geçmesi alevle ısıtılması gerektiğinden eşanjörün iç kısmının kireç tabakası ile kaplanmasına sebep olur. Oluşan kireç tabakası eşanjörde ısı iletilmesini engelleyerek ısınma masraflarınızı arttırmaya hem de cihazın zarar görmesine sebep olur.

Çift eşanjörlü kombilerde ise, sıcak su üretilmesi için 2 adet eşanjör kullanılmaktadır. Bu sayede ana eşanjörün içerisinde sıcak su sürekli devir daim eder. Böylece hem ısınma alanında hem de sıcak su ihtiyacı duyulan alanlarda sürekli bir sıcak su akışı sağlanmaktadır. Küçükçekmece Lambert servisi olarak kombi tercih ederken çift eşanjörlü tercih etmenizi öneririz. Böylece içeride sürekli sıcak su dönüşünü garantilemiş ve hem enerjiden hem de elektrikten tasarruf etmiş olursunuz.

Küçükçekmece Lambert Kombi Servisi hizmeti veren yetkili servis olarak kombilerle ilgili her türlü sorun ve problemde hizmet vermeye hazırız. Dilediğiniz zaman kombilerle ilgili her konuda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.


Lambert Kombi Arıza Kodları

E01 Arıza Kodu: Ateşleme Sorunu Lambert kombide ateşleme olmadığını belirten arıza kodu. Bu arızada cihaz ateşleme yapmaz. E01 arıza koduyla karşılaştığınızda sırasıyla gaz girişlerini kontrol etmelisiniz. Kombiye gaz geldiğinden emin olun. Resetleme işlemini 3 defa yapın. 3 resetleme sonrasında da arıza devam ederse sırasıyla anakart, iyonizasyon ateşleme elektronunda veya gaz valfinde arıza olabilir. Arızanın kesin çözümü için servis aramalısınız.

E02 Arıza Kodu: Aşırı ısınma arızası Kombi tesisatında bulunan suyun sıcaklığının 100 °C nin üzerine çıktığı anlamına gelir. Bu arıza durumlarında limit termostat devreye girerek cihazı bloke eder. Bu arızanın sebebi kalorifer tesisatındaki vanaların kapalı olmasından, filtrenin tıkalı olmasından yada devir daim pompasının arızalanmasından meydana gelebilir. Resetleme sonrasında düzelme olmazsa servisi aramalısınız.

E03 Arıza Kodu: Hava Akış Arızası Lambert kombi ekranında E03 arıza kodu görüldüğünde kombinin hava basınç sorunu var demektir. Bu arıza kodunda prosestat, fan motoru veya elektronik anakart arızalı olabilir. Kombi atık gaz bacaları yerinden çıkmış olabilir. Kombi bacası gereğinden uzun olabilir. Servis bu sorunu çözmede yardımcı olacaktır.

E05 Arıza Kodu: Kalorifer Devresi Sensör Arızası Kalorifer devresi sensör arızası olduğu zaman E05 arızası Baymak Lambert kombi ekranında görülür. Sensör arızalanmış veya kablolarda kopmalar olabilir. Arızanın giderilmesi için servisi aramalısınız.

E06 Arıza Kodu: Kullanım Sensör Arızası Baymak Lambert kombi kullanım suyu sıcaklık sensör arızasında ekranda E06 arıza kodu görülür. Sensörde arızalanma olduğu zaman kombi sıcak su ihtiyacını karşılayamaz. Sıcak su sensöründe sorun veya kablolarda kopma olabilir. Sensör değişimi için servisi arayın.

E10 Arıza Kodu: Kalorifer Devresi Düşük Su Basıncı Kombideki kalorifer devresi su basınç değerinin 1 bar seviyesinin altında olduğunda ekranda E10 hata kodu görülür. Kombi su basıncını 1,5 bar seviyesine çıkartırsanız arıza çözülür. Sorun devam ederse su basınç sensörü arızalı olabilir. Servisi aramalısınız.

E35 Arıza Kodu: İyonizasyon Arızası Baymak Lambert kombi alevi algılayamadığı zaman E08, E82 arıza kodu görülür. Resetleme sonrasında sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Sorun devam ettiğinde resetleme işlemi birkaç kez tekrarlanmalıdır. Arıza devam ederse iyonizasyon elektronunda, gaz armatöründe veya elektronik kartta problem olabilir. Arızanın çözümü için servisi aramalısınız.

E09 Arıza Kodu: Gaz valfi besleme hatası Bu arıza kodu ekranda görüldüğünde kombiyi resetleyin. Reset uygulamasından sonra E09 arıza kodu devam ederse gaz valfinde veya elektronik anakartta sorun olabilir. Arıza tespiti ve onarımı için servisi aramalısınız.

E25, E26 Arıza Kodu: Pompa Blokaj Sorunu Lambert kombi E26, E25 arıza kodları ekranda görülürse kombi pompa sorunu var. Kombiyi resetleyin. Arıza devam ederse servis yardımı alın. Devir daim pompası üç yollu motor ya da anakart arızalı olabilir.

E96 Arıza Kodu: Düşük Elektrik Voltaj Arızası Bu arıza kodunda bir süre bekleyin. Voltajlarda düşmeler olduğu için ekranda bu hata kodu yer alır ve voltajlar düzelirse eğer sorun da düzelebilir. Arızanın kesin çözümü içim kombi regletörü taktırmanızı tavsiye ediyoruz.

Küçükçekmece Kombi Servisi Hizmet Noktaları

•Atakent Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Atatürk Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Beşyol Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Cennet Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Cumhuriyet Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Fatih Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Fevzi Çakmak Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Halkalı Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Merkez Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•İnönü Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•İstasyon Mahallesi Alarko Kombi Yetkili Servisi
•Kanarya Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Kartaltepe Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Kemalpaşa Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Mehmet Akif Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Söğütlüçeşme Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Sultanmurat Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Tevfikbey Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Yarımburgaz Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•YenimahalleMahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi
•Yeşilova Mahallesi Lambert Kombi Yetkili Servisi