En yakın Bayrampaşa Arçelik Kombi Servis noktasındasınız! Saf güzellik ve üst düzeyde yaşam tarzı dünyasından size hoş geldiniz demekten büyük mutluluk duyuyoruz.

WHATSAPP DESTEK
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp

HEMEN ARA
0(530) 928 61 67
0(212) 609 30 02

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi

Kombi Yetkili Servisi

Her türlü kombi arızasında uzman ekiplerle anında destek
Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi

7/24 Destek Hattı

0(530) 928 61 670(212) 609 30 02no'lu telefondan 7/24 ekiplerimize ulaşabilirsiniz.

HİZMETLERİMİZ

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi

Kombi Bakımı

Günlük hayatta hem ısınmak için hem de sıcak-soğuk su ihtiyacımızı karşılamak için kullandığımız kombilerin bakımı son derece önemli.
Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi

Petek Tesisat Temizliği

Ev, iş yeri, okul ve hayatın hemen her yerde kullanılan kombi peteklerinin uzun ömürlü olması için tesisat temizliği ve bakımı özenle yapılmalıdır.
Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi – Kombi Bakımı ve Tamiri

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi tarafından kombilerin yılda en az 1 kez bakımlarının yapılması gerekmektedir. Bakımı yapılmayan kombiler enerji ve ısı kaybına neden olabilir.

Kombiler kış aylarının ev ısıtmasında vazgeçilmezi olan ürünlerdir. Bütün evin aynı anda ve eşit miktarda ısınmasını sağlar. Eşit olarak ısınan evlerde, elektrikli sobalar, doğal gaz sobaları ya da kömür sobalarında olduğu gibi bir odanın sıcak bir odanın soğuk olması gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat kombi konusunda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.

Bacalı, Hertmetik ve yoğuşmalı olarak 3 farklı çeşit kombi bulunmaktadır. Yoğuşmalı kombiler evin metrekaresi 120’yi geçtikten sonra kullanılmaktadır. Genellikle en sık kullanılan kombiler hermetik ve bacalı kombilerdir.

Bayrampaşa Arçelik Kombi Yetkili Servisi: Bacalı Tip Kombiler

Bacalı tip kombiler; yanma oluşumu için ortamda ki havayı kullanarak alev oluşumunu sağlamaktadır. Bacalı kombiler için bina ya da daire bacası olmak zorundadır. Duş sırasında kombinin bulunduğu ortam sürekli havalandırılmalıdır.

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi: Hermetik Tip Kombiler

Hermetik tip kombiler; içerinde bulunan fan yardımı ile hava akışını sağlamaktadır. Hermetik kombilerin dışarıya uzanan bacaları bulunmaktadır. Bu baca yardımı ile hava akışını sağlamakta ve alev oluşumu için alması gereken havayı baca yardımı ile dışarıdan almaktadır. Hermetik kombiler günümüzde en çok kullanılan kombi türlerindendir.

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi: Bacalı Kombi Ve Hermetik Kombi Arasındaki Farklar Nedir?

• Hermetik kombi cihazlarda fan desteği bulunmaktadır. Bacalı cihazlarda bu sistem yoktur. • Bacalı kombilerde dışarı atılan hava kendi sıcaklığıyla yükselerek boru aracılığı ile atmosfere atılır. • Hermetik kombilerde ise kendi içerisinde mevcut egzozu sayesinde dışarı atılırken dıştaki boru aracılığı ile de yanma havası alınır. • Hermetik kombilerde ayrıyeten bacaya ihtiyaç duyulmamaktadır.

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi: Hangi Güçte Kombi Almalı?

120 metrekare bir daireyi ısıtmak için kombi güç değeri yaklaşık olarak 17-20 bin kcal/h 'dir. Farklı güçlerde kombiler bulmak mümkündür. Bayrampaşa Arçelik Kombiyi alacağınız firmaya danışarak yaşadığınız alana en uygun güç değerini seçmelisiniz. 160 ile 250 metrekare büyüklüğündeki bir evi 26 bin kcal’lik kombiler ısıtabilir.

Bayrampaşa Arçelik Kombi Servisi Sürekli Çalıştırılmalı Mıdır?

Kullanıcılar bu konuda iki seçenek arasında tereddüt yaşamaktadır. Bayrampaşa Arçelik Kombilerini sadece belirli zamanlarda kullanıp sonra kapatmalılar mı; yoksa sürekli olarak açık tutmalılar? Geceleri kombiyi kapattığımızda oda sıcaklığı düşmekte, sabah aynı sıcaklığı yakalamak için kombiyi daha yüksek derecelerde çalıştırmak gereklidir. Uzmanlar yatarken kombi sıcaklığının düşürülmesi fakat kapatılmamasını tavsiye etmektedirler.

Yenidoğan, Altıntepsi, Cevatpaşa, İsmetpaşa, Kartaltepe, Kocatepe, Terazidere, Yıldırım ve Muratpaşa mahalleleri için her marka ve modelde kombilere bakım ve onarım hizmeti veriyoruz.

Yaptığımız bütün parça değişimi ve parça tamiri işlemlerine 1 yıl garanti ve bakım hizmeti veriyoruz.


Arçelik Kombi Arıza Kodları

Arçelik DGK 20 HK LCD , Arçelik DGK 20 HR LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodları, Arçelik DGK BI LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodları

A01 arıza kodu : Arçelik kombi ateşleme arızası, bu sorun ile karşılaştığınızda kombinizin yanında bulunan ve doğalgaz saati üstünde bulunan gaz vanasını kontrol ediniz cihazınısı resetledikten sonra arıza devam ederse servisimizi arayınız.

A03 arıza kodu : Arçelik kombi emniyet termostat arızası, 105 derece limit termostadı arızası. Suyun çok ısınması yada termostatın arızalı olması nedeniyle ortaya çıkar. Sistem soğutuldaktan sonra,reset işlemi ile tekrar çalıştırmayı deneyiniz. Arıza kodu hala görüntüleniyorsa servisimizi arayınız.

Arçelik DGK 20 HK LCD Kombi Arıza Kodu

E01 arıza kodu: Kombinize gaz gelmediği yada cihazın ateşleme devresiyle alakalı arıza kodudur resetleme işlmeminde sonra servisimizi arayabilirsiniz.

E02 arıza kodu : Aşırı ısınma veya 105 derece limit ter. hatası.Petek vanalarını kontrol ediniz eğer vanalar açık ise servisimize ulaşınız.

E03 arıza kodu :Kombinizin devreye girerken yeterli hava basıncını oluşturamadığı anlamına gelir.Cihazınızın baca ucu açık ise (fan motoru,hava prostadı,elektronik devre kartı arızası olabilir)servisimize ulaşabilirsiniz.

E04 arıza kodu : Kombinizin alevi düzenli dağıtamadığı emniyet hatası ( Arçelik DGK 20 HR BI LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodu )

E05 arıza kodu : Kombi petek gidiş suyu sensör arızası ( Arçelik kombi kalorifer sensör arızası ), sensör ve bağlantıları kontrol edilmeli, arızalı ise sensör değiştirilmelidir.

E06 arıza kodu : Arçelik sıcak su sensör (NTC) arızası sensör ve bağlantılarını kontrol ediniz. Arızalı ise sensörü değiştiriniz.

E10 arıza kodu : Arçelik kombi düşük su basıncı arızası, Arçelik kombi bar göstergesi üzerinden basıncı kontrol ediniz. Su basıncı 1.5 – 1.8 bar olacak şekilde ayarlayınız.

E25 / E26 arıza kodu : Kombizin aşırı ısınma arızasına geçtiğini gösteren arıza kodudur.Petek vanaları kontrol edildikten sonra sistemin soğuması beklenip cihaz resetlenmelidir.Arıza devamında servisimize ulaşabilirsiniz.

E35 arıza kodu : Kombinizin alevi düzenli dağıtmadığını gösteren arıza kodudur servisimizi arayınız.

E96 arıza kodu :Düşük voltaj hatası.Servisimizi arayınız.

Arçelik DGK 26 KB LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodları

E01 arıza kodu : Kombinize gelen gaz hattıdaki ve doğalgaz saatinizde bulunan gaz vanasını kontrol ediniz.(Ocağınızı yakarak gaz geldiğinden emin olabilirsiniz.)Vanaların açık olması ve arızanın devam etmesi durumunda servisimize ulaşınız.

E02 arıza kodu :Aşırı ısınma veya 105 derece limit ter. hatası.Petek vanalarını kontrol ediniz eğer vanalar açık ise servisimize ulaşınız.

E03 arıza kodu : Kombinizin devreye girerken yeterli hava basıncını oluşturamadığı anlamına gelir.Cihazınızın baca ucu açık ise (fan motoru,hava prostadı,elektronik devre kartı arızası olabilir)servisimize ulaşabilirsiniz.

E04 arıza kodu : Kombinizin alevi düzenli dağıtamadığı emniyet hatası ( Arçelik DGK 20 HR BI LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodu )

E05 arıza kodu :Kombi petek gidiş suyu sensör arızası ( Arçelik kombi kalorifer sensör arızası ), sensör ve bağlantıları kontrol edilmeli, arızalı ise sensör değiştirilmelidir.

E06 arıza kodu : Arçelik sıcak su sensör (NTC) arızası sensör ve bağlantılarını kontrol ediniz. Arızalı ise sensörü değiştiriniz.

E10 arıza kodu : Arçelik kombi düşük su basıncı arızası, Arçelik kombi bar göstergesi üzerinden basıncı kontrol ediniz. Su basıncı 1.5 – 1.8 bar olacak şekilde ayarlayınız.

E25 arıza kodu : Kombizin aşırı ısınma arızasına geçtiğini gösteren arıza kodudur.Petek vanaları kontrol edildikten sonra sistemin soğuması beklenip cihaz resetlenmelidir.Arıza devamında servisimize ulaşabilirsiniz.

E35 arıza kodu : Düzensiz alev dağılımı arızası.

E80 arıza kodu : Elektronik devre arızası.

E97 arıza kodu : Yanlış enerji beslemesi elektrik frekansı,

E98 / E99 arıza kodu : Ana kontrol panosu lektriksel arıza,

Arçelik DGK 20 HP LCD Kombi Arıza Kodları, Arçelik DGK 26 HP LCD Kombi Arıza Kodları, Arçelik DGK 20 HPT LCD Kombi Arıza Kodları

E ile gösterilen arızalar resetlenebilir arıza durumlarıdır. Reset işlemi için RESET ( K4 ) tuşuna basınız.

E01 arıza kodu :Kombinize gelen gaz hattıdaki ve doğalgaz saatinizde bulunan gaz vanasını kontrol ediniz.(Ocağınızı yakarak gaz geldiğinden emin olabilirsiniz.)Vanaların açık olması ve arızanın devam etmesi durumunda servisimize ulaşınız.

E02 arıza kodu : Kombinize yetersiz gaz gelmesi yada alevin düzenli dağılmaması nedeniyle oluşan arıza kodudur.

E03 arıza kodu :Aşırı ısınma veya 105 derece limit ter. hatası.Petek vanalarını kontrol ediniz eğer vanalar açık ise servisimize ulaşınız.

E04 / E05 / E06 arıza kodu : Kombinizin devreye girerken yeterli hava basıncını oluşturamadığı anlamına gelir.Cihazınızın baca ucu açık ise (fan motoru,hava prostadı,elektronik devre kartı arızası olabilir)servisimize ulaşabilirsiniz.

E08 arıza kodu : Kombinizin yanma esnasında oluşan alevi (iyonizasyon) görmemesinden oluşan arıza kodudur.

E09 arıza kodu : Kombinizin gaz valfi arızası.

E12 / E21 arıza kodu : Kombinizin elektronik devre kartı arızası

E82 arıza kodu : Kombinizin alevi görmeme (iyonizasyon) arızası,

F02 arıza kodu : Hatalı alev oluşumu

F13 arıza kodu : Kombinizi bloke olması durumunda Reset kilitlenmesi, cihazın sigortasını kapatıp açınız,yada fişini çekip takınız.

F22 arıza kodu : Düşük voltaj arızası,

F23 arıza kodu : Kombinizin devreye girerken yeterli hava basıncını oluşturamadığı anlamına gelir.Cihazınızın baca ucu açık ise (fan motoru,hava prostadı,elektronik devre kartı arızası olabilir)servisimize ulaşabilirsiniz.

F25 arıza kodu : Kombinizin elektronik devre kartı arızası.

F31 arıza kodu :Kombi petek gidiş suyu sensör arızası ( Arçelik kombi kalorifer sensör arızası ), sensör ve bağlantıları kontrol edilmeli, arızalı ise sensör değiştirilmelidir.

F32 arıza kodu : Kombinize bağlı olan dış hava sensörü arızası.(Dış hava sensörü kullanmıyorsanız servisimizi arayınız.)

F33 arıza kodu : Arçelik sıcak su sensör (NTC) arızası sensör ve bağlantılarını kontrol ediniz. Arızalı ise sensörü değiştiriniz.

F37 arıza kodu : Arçelik kombi düşük su basıncı arızası, Arçelik kombi bar göstergesi üzerinden basıncı kontrol ediniz. Su basıncı 1.5 – 1.8 bar olacak şekilde ayarlayınız.

F59 arıza kodu : Kombinizin gaz valf arızalı olduğunu gösteren arıza kodudur.Servisimizi arayınız.

Arçelik DGK Y 20 LCD Yoğuşmalı Kombi Arıza Kodları, Arçelik DGK Y 24 LCD Yoğuşmalı Kombi Arıza Kodları

A01 arıza kodu : Kombinize gelen gaz hattıdaki ve doğalgaz saatinizde bulunan gaz vanasını kontrol ediniz.(Ocağınızı yakarak gaz geldiğinden emin olabilirsiniz.)Vanaların açık olması ve arızanın devam etmesi durumunda servisimize ulaşınız.

A02 arıza kodu : Brülör kapalı sinyali varken alev var, Elektrot ve kart arızası mevcut olabilir.

A03 arıza kodu : Aşırı sıcaklık korumasının (105 derece limit ter.) devreye girmesi, Sistemde hava varsa,petek suyu sirkülasyonunda sorun varsa ve ısıtma sensörü arızalı ise ortaya çıkar.

A06 arıza kodu : Ateşleme sonrası alev yetersizliği, gaz ayarları kontrol edilmeli, gaz sistemi kontrol edilmeli.

A15 arıza kodu : F05 arızasının 5 kez tekrarlanması durumunda cihazı blokaj eden arıza kodudur.

A41 arıza kodu : Sensörlerin konumlandırılması, sensörlerin boru ile bağlantısı kesilmiş veya kabloları kopuk olabilir.

F05 arıza kodu :Kombinizin devreye girerken yeterli hava basıncını oluşturamadığı anlamına gelir.Cihazınızın baca ucu açık ise (fan motoru,hava prostadı,elektronik devre kartı arızası olabilir)servisimize ulaşabilirsiniz.

F10 arıza kodu : Kombinizin Petek gidiş sensörü arızası, Sensör arızalı yada bağlantıları kopuk olabilir.

F11 arıza kodu : Kombinizin sıcak su sensörü arızası, Sensör ve bağlantıları kontrol edilmelidir.

F14 arıza kodu : Kombinizin petek gidiş sensörü arızası, Sensör arızalı yada kablo tesisatında kopuk olabilir.

F34 arıza kodu : Düşük voltaj arızası, besleme gerilimi 190V ’dan düşük

F35 arıza kodu :Kombinize gelen şebeke elektriği frekansı yetersiz.

F37 arıza kodu : Arçelik kombi düşük su basıncı arızası, Arçelik kombi bar göstergesi üzerinden basıncı kontrol ediniz. Su basıncı 1.5 – 1.8 bar olacak şekilde ayarlayınız.

F42 arıza kodu : Isıtma sensöründe okuma hatası, sensör arızalı

F43 arıza kodu :Aşırı sıcaklık korumasının (105 derece limit ter.) devreye girmesi, Sistemde hava varsa,petek suyu sirkülasyonunda sorun varsa ve ısıtma sensörü arızalı ise ortaya çıkar.

F50 arıza kodu : Kombinizin kablo tesisatı kısa devre.Kablolarda kopukluk var.

E35 arıza kodu :Düzensiz alev dağılımı arızası.

E96 arıza kodu : Arçelik kombi düşük voltaj arızası ( Arçelik DGK 20 HR BI LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodu )

Arçelik DGK 26 KB LCD Çift Eşanjörlü Kombi Arıza Kodları

E01 arıza kodu : Gaz beslemesi blokajı arızası,

E02 arıza kodu : Emniyet termostat sensörü arızası,

E03 arıza kodu : Baca termostat sensörü arızası (Yanlızca bacalı cihazlar için)

E04 arıza kodu : Geçici alev kaybı güvenlik arızası,

E05 arıza kodu : Kalorifer sensörü arızası,

E06 arıza kodu : Sıcak su sensörü arızası,

E10 arıza kodu : Düşük su basıncı arızası,

E25 arıza kodu : Maksimum sıcaklık uyarısı, Kombi pompası sıkışmış olabilir.

E35 arıza kodu : Alev oluşumu arızası,

E80 arıza kodu : Devresel kontrol sistemi arızası,

E97 arıza kodu : Düşük voltaj hatası.

Bayrampaşa Kombi Servisi Hizmet Noktaları

•Altıntepsi Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Cevatpaşa Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Kartaltepe Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Kocatepe Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Muratpaşa Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Orta Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Yenidoğan Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Vatan Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Terazidere Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•İsmetpaşa Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi

•Yıldırım Mahallesi Arçelik Kombi Yetkili Servisi